Tuesday, June 5, 2012

Friendship

Hari ni dapat keluar dengan Ecah yg comel. Yeayyyy. Dia kawan aku since sekolah rendah lagi. Tak sangka bila masuk form1 dapat sama kelas dgn dia. Tapi da nail form2,kiteorang dah tak sama kelas da. Time form3 dia da pindah sekolah. Last jumpa dia time form4.

Tiap kali planning nak keluar je mesti tak jadi. Tapi kali ni jadi. Act,planning nak keluar hari rabu. Tapi atas sebab-sebab tak dapat dielakkan,kiteroang keluar hari ni.

Memandangkan sekarang cuti sekolah,kiteorang keluar bawak adik masing-masing. Tapi adik aku paling ganjil sebab dia seorang je lelaki. haha. Kami makan n jalan-jalan sampai lenguh kaki. Sampai sekarang kaki masih lenguh.

Ni lah satu-satunya adik aku :)

Thanks Ecah for today. Sanggup datang jauh-jauh semata-mata nak jumpa aku. Banyak kan cerita bila da jumpa kau ni. Tapi macam banyak je benda yang kita tak sempat nak cerita kan? Orang yang aku tak suka pun,kau tak suka. haha. Memang kawan baik betul la. haha

Ni lah ecah comel :D

Aku harap sangat friendship kita akan kekal sampai bila-bila. Lepas ni kau akan belajar jauh. Take care kat sana. N jangan lupakan aku taw. Belajar rajin-rajin k? Nanti time cuti kita jumpa lagi ye :)



thanks for reading. press like button n leave some comment oke :)

2 budak cute tinggalkan komen ^_^:

Nur Aischa said...

wahh atin, sweet entri ni ;D serius suka. tula mcm byk cerita yg kita tak sempat nak cerita kan :( takpa, nanti kita jumpa lagi kita story2 tau. hee~ muahh syg kau atin <3

anis said...

alaaa... bukan nk ajak aku sekali :(