Sunday, April 29, 2012

Last night


Malam tadi pergi tengok the avengers. Tengok midnight punya. Pagi-pagi da pergi jusco ingat nak beli tiket. Punyalah panjang kena beratur just nak beli tiket. Tapi disebabkan adik nak sangat tengok,so terpaksalah ikut je. Seat belakang smua penuh. Seat kiteorang tengah-tengah. Kiteorang dduk asing-asing but 1 barisan jugak la. Mak n abah kat sebelah tepi. Adik,aku n encik buah hati kat tengah.


Memang best gila lah movie ni. Rasa macam nk repeat balik. Tp nk tgok yg 3D pnye. hihi. Ade sape-sape nak bawak tak? :) And aku dapat sweater dari encik buah hati. Saja je dia beli sama pattern. Kononye sweet la tu. hehe. Apa-apa pun terima kasih ye untuk sweater ini.



thanks for reading. press like button n leave some comment oke :)

0 budak cute tinggalkan komen ^_^: